"Lycka till Sara det kommer att gå toppen och jag kan varmt rekommendera er att ta hjälp av Sara Kremsl.

Hon är en stor inspirationskälla och en jättebra coach. Och med ditt motto "Dröm, Våga, Gör" kommer du att lyckas."

Annelie Pettersson, Förvaltningsledare på Karolinska Universitetssjukhuset, har Sara som coach

"Sara är en ledare som både är driven och väldigt mån om de medarbetare som hon ansvarar för. Hon tar action när det behövs och är inte rädd för att säga vad hon tycker och tänker.

Sen står hon för mig för ett modigt ledarskap vilket många säger att de står för men få faktiskt gör. Sara är för mig en som faktiskt gör det och det är jag väldigt tacksam för att hon var under den tid som hon var min chef." 
Stellan Appelkvist hade Sara som chef på Ericsson

"Sara är en mycket drivande och inspirerande person som lyfter och coachar sina medarbetare på ett väldigt positivt och energigivande sätt.

Hon är en fantastisk idéspruta och väldigt bra på att både genomföra och slutföra sina idéer." 
Marie Eriksson hade Sara som chef och projektledare på Ericsson samt senare i Saras företag

 

"Jag har haft förmånen att få arbeta tillsammans med Sara! Hon är en tjej sprider energi och inspiration. Hennes generösa inställning smittar av sig till andra och hon får både företag och personer att växa. I Saras ögon finns det alltid en väg framåt! Hon är en kreativ person som kommer med nya idéer och förslag och hon ser alltid nya möjligheter. Hon tar tag i saker och ser till att det händer. 

Sara är en karismatisk ledare som tar sig in i organisationen med stor charm, hon har en personlig utstrålning som känns äkta och hon har god förmåga att skapa relationer. Hon både ser och hör andra och genom det så får hon även andra personer att utvecklas."
Helena Borg Hartwig hade Sara som chef på Ericsson

”När jag tillträdde som ny, ganska ung chef på Ericsson fick jag förmånen att få Sara som chefskollega. Hon stöttade/pushade mig på ett mycket bra sätt och blev en av mina första mentorer. Som chef är hon omhändertagande men samtidigt pushande vilket motiverar många anställda att ge det extra.

Sara är dessutom förtroendeingivande, ger järnet och har många ideér vilket föder energi i en grupp. Jag rekommenderar Sara mycket varmt både som projektledare och som chef, då hon har ett starkt driv men också ett coachande ledarskap.”

Helene Ankarswärd hade Sara som chef och chefskollega på Ericsson 

”Jag har haft nöjet att som konsult på Ericsson ha Sara som chef under några år. Jag kan rekommendera Sara å det varmaste. Hon är en naturlig, lyhörd ledare med en skolad chefs verktygslåda. Hon gjorde det till en glädje att gå till jobbet för att gärna göra det där lilla extra. Sara är utpräglat måldriven med förmågan att förmedla och entusiasmera mot målet. Genom saklighet, tydlighet, omtänksamhet, värme och humor fick hon oss att arbeta i rätt riktning. Sara kan även att hantera problematiska situationer och se till att lösa dem, såväl tekniska som logistiska och inte minst interpersonella.”
Astrid Kuylenstjerna hade Sara som chef på Ericsson.

”Jag rekommenderar Sara som mycket kompetent ledare. Med lyhördhet för teamets behov och stort engagemang styr hon arbetet med varm hand.”
Sajma Hansson hade Sara som chef på Ericsson