Om Sara Kremsl

Mina erfarenheter: 

Företagsledare i HR-, fastighets-, bygg- och turistbranschen, chef/ledare inom Ericsson. 
Specialitet: Coaching, ledarskap, processledning Cojn Balansa och Extended DISC beteendeanalys och kommunikation.

Mina 23 år på Ericsson var mycket givande och roliga. Som gymnasieingenjör har jag jobbat med mjuvaruutveckling av radionätsystem från ax till limpa. Sedan 1994 har jag hela tiden haft en ledarroll, varav 10 år som chef på Ericsson och därefter som chef i de egna företagen.

2013 bytte jag bransch och började driva min pappas företag i bygg-, fastighets- och turistbranschen. Det har varit oerhört lärorikt o jag insåg att jag ville driva mitt eget företag.

Nu har jag vågat göra det jag drömt om – starta mitt Keep On Developing där jag får jobba med det jag älskar – att utveckla människor och ledarskap!

Mina viktigaste avsikter med företaget

Jag vill inspirera och hjälpa andra att utveckla sig själva som personer och som ledare, nå sina mål och få ett bättre liv. Jag vill hjälpa andra att må bättre genom att få livspusslet att gå ihop och minska stressnivån. Jag vill hjälpa företag att skapa en trivsam arbetsmiljö som proaktivt undviker sjukskrivningar och där personalen är motiverade att nå målen och gör det!

Personligt

När jag bad mina vänner och före detta arbetskamrater att beskriva mina främsta egenskaper fick jag följande ord: positiv, social, modig, driftig, omtänksam, lyhörd, klok, trygg, ansvarsfull och karismatisk.

Jag älskar att göra någon glad, samtala, umgås med familj och vänner. Fart, fläkt och äventyr alternerat med att koppla av och bara vara i naturen, vid vatten eller fjäll någonstans i världen - denna kombination gör mig harmonisk. Min slogan: DRÖM! VÅGA! GÖR!